POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Atraktivna Sarajka u novom holivudskom filmu: Diplomirana novinarka rame uz rame sa velikim glumačkim imenima

Showbizz05.03.22, 17:30h

Atraktivna Sarajka u novom holivudskom filmu: Diplomirana novinarka rame uz rame sa velikim glumačkim imenima
Ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling – od hoda modnim pistama do pisanja o svijetu glamura. Okušala se i kao spisateljica kroz knjigu o djetinjstvu u BiH

 

 

 

 

 

Dajana Gudić rođena je u Sarajevu, a dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu gdje je sa 15 godina počela da se bavi manekenstvom, a okušala se i u glumačkim vodama.


Ovih se dana pohvalila da snima film Patricka Flahertyja, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije sa seta i priznala koliko je na tome zahvalna.


“Danas mi je rođendan i umjesto želje, želim izraziti zahvalnost što mi se upravo ostvario jedan od najvećih snova. Producirati i glumiti u ‘Dyadthemovie’ pruducentskoj kući bilo je jedno od najnevjerojatnijih, najizazovnijih i najdragocjenijih iskustava u mom životu. Zauvijek ću biti zahvalna Bogu i svima koji su bili uključeni. Hvala Driss, Chuck i Paul Smenus što ste bili veliki dio toga, ne bih to mogla bez vas”, poručila je između ostalog uz objavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dajana Gudić (@dajanagudic)

 


Dajana se ranije pojavila i u filmu ‘All-Star Weekend’ u kojem je utjelovila lik hostese, a na setu se družila s velikim imenima poput Jamieja Foxa, Eve Longorije i Jeremyja Pivena.


Inače, ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling – od hoda modnim pistama do pisanja o svijetu glamura. Okušala se i kao spisateljica kroz knjigu o djetinjstvu u BiH.


Prije četiri godine snimljena je tijekom druženja s Leonardom DiCaprijem, njegovom djevojkom Camilom Morrone i svojom sestrom Sarom na plaži u Malibuu gdje su igrali odbojku na pijesku.


Na Instagramu svakodnevno dijeli atraktivne fotografije, a prati je preko 700 hiljada ljudi.


(Express.ba/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još