Međunarodni sajam namještaja 'SARAJEVO4WALLS'

Ulaz besplatan, popusti i do 70%: Najveći privredni događaj u BiH, u Zetri od 31. marta do 3. aprila

Biznis Klub02.03.22, 14:41h

Ulaz besplatan, popusti i do 70%: Najveći privredni događaj u BiH, u Zetri od 31. marta do 3. aprila
Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Slovenije, Turske, Njemačke i naravno, kao najznačajnije, iz Bosne i Hercegovine

 

 

 

 

 

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ će se održati u Sarajevu, od 31. marta do 03. aprila ove  godine, u Olimpijskom kompleksu ZETRA na prostoru od 7.500m2.  


Jubilarno peto izdanje najvećeg i najznačajnijeg privrednog događaja u sferi namještaja i drvne industrije održat će se nakon pauze od dvije godine.


Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

 

sarajevo-4-walls-sajam-namjestaja


Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Slovenije, Turske, Njemačke i naravno, kao najznačajnije, iz Bosne i Hercegovine.


Na sajmu se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet Sajma „SARAJEVO4WALLS“, ali dolaze i nove kompanije, što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za plasman namještaja na tržište.


Svi koji posjete sajam u periodu od 31. marta do 03. aprila mogu ostvariti i kupovinu aa popustima od 5% do 70% te učestvovati u humanitarnom radu i nagradnim igrama koje su obezbijedili organizatori sajma.

 
Sve informacije o sajmu možete pronaći na ovoj web stranici. Ulaz je besplatan!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)
 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!