život u stalnom lutanju

Izazvali mnogo pažnje pa nestali: Gdje su se skrasili članovi Lev Tahor grupe nakon odlaska iz BiH?

Lifestyle14.02.22, 09:38h

 Izazvali mnogo pažnje pa nestali: Gdje su se skrasili članovi Lev Tahor grupe nakon odlaska iz BiH?
Osim toga, stanovnici koji su otkrili njihovo čudno ponašanje na sigurnosnim kamerama oko svojih domova podijelili susnimke na društvenim mrežama

 

 

 


Nakon lutanja kroz brojne europske zemlje iz kojih su bili deportovani, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, članovi Lev Tahor grupe su se skrasili u Sjevernoj Makedoniji.

 


Grupa je tokom posljednjih mjeseci migrirala od jedne do druge zemlje, uglavnom u istočnoj Europi, a prije desetak dana su nakon boravka u BiH, o čemu je izvještavala i N1 televizija, deportovani iz naše zemlje.


Kako prenose strani i regionalni mediji, grupa se nakon toga nakratko zadržala u Crnoj Gori, krenuvši zatim put Albaniji, a trenutno su se skrasili u makedonskom gradu Kumanovu.

 


Prema objavama lokalnog stanovništva na društvenim mrežama, stanovnici grada se vide kako vode dijalog s nekim od mladih članova grupe i pokušavaju saznati o njihovom identitetu i djelovanju.

 

Osim toga, stanovnici koji su otkrili njihovo čudno ponašanje na sigurnosnim kamerama oko svojih domova podijelili susnimke na društvenim mrežama.

 

(N1, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!