trgovački gigant zaobilazi glavni bh. grad?

Dok se iščekuje prvi objekat u Sarajevu, Lidl planira gradnju prodajnog centra na jugu BiH

Biznis Klub11.02.22, 16:50h

Dok se iščekuje prvi objekat u Sarajevu, Lidl planira gradnju prodajnog centra na jugu BiH
Iz kompanije su se na otvaranje prodajnih objekata u Bosni i Hercegovini odlučili nakon velikog uspjeha koji je ostvaren na tržištu Srbije te nakon dobrih rezultata u Hrvatskoj, gdje grupacija odranije posluje

 

 

 

Njemački trgovački gigant Lidl planira otvaranje prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine, a među lokacijama se našlo i Trebinje.
Kako nezvanično saznaje TrebinjeLive.info., objekat treba se gradi u neposrednoj blizini velikog kružnog toka uz magistralni put ka Dubrovniku i Herceg Novom.


Predstavnici Lidla su, kako saznaje portal, već bili u Trebinju i mjerkali više potencijalnih lokacija, ali je izbor pao na onu koja se nalazi uz sami put.


Iz kompanije su se na otvaranje prodajnih objekata u Bosni i Hercegovini odlučili nakon velikog uspjeha koji je ostvaren na tržištu Srbije te nakon dobrih rezultata u Hrvatskoj, gdje grupacija odranije posluje.


Lidl trenutno ima više od 11.000 prodajnih objekata u više od 30 zemalja širom svijeta.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još