FOTO/ 'I burek ima krizu identiteta'

'Pogađa li ovo više Bosanca ili Italijana?': Fotka iz pekare u Dalmaciji postala hit

Zabava05.02.22, 11:03h

'Pogađa li ovo više Bosanca ili Italijana?': Fotka iz pekare u Dalmaciji postala hit
U manje od jednog dana ova fotka skupila je više od četiri hiljade lajkova i mnoštvo komentara

 

 

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotografija iz jedne pekare u Dalmaciji. Uslikan je izlog pekare u kojoj stoji burek, a na natpisu ispred piše "pizza, 11 kuna".

 

"Ne znamo pogađa li ova ponuda više Bosanca ili Talijana", piše u opisu fotografije.

 

 

U manje od jednog dana ova fotka skupila je više od četiri hiljade lajkova i mnoštvo komentara.

 

"Bosanca ne pogađa jer ovo nešto pečeno što stoji nema veze s jelima iz Bosne", "Sve nas", "Je li to burek od pizze?", "Teško je reći", "Kako se usuđuju burek nazvati pizzom?", "Burek sa sirom i pomidorom", "Za 11 kuna neka bude burek", "Talijane. Mi smo navikli da nas zezaju za burek", pišu ljudi ispod fotografije.

 

"Bolje i pizza nego burek sa sirom", "Da je pisalo margarita, Bosance bi pogodilo još više", "I burek ima krizu identiteta", "Učinilo mi se da je krempita", "Pogađa kolesterol", "Pizza s burekom ili burek od pizze", "Mislim da je upravo umro jedan Talijan", glase komentari.

 

Nedavno se proširila fotografija iz jedne pekare u Beogradu koja prodaje burek sa sarmom i lako možete zamisliti kakav je haos nastao na društvenim mrežama.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!