FOTO/ DODATNE POGODNOSTI OD 1. FEBRUARA

Uz pet godina garancije: Sada je pravi trenutak za kupovinu Samsung kućanskih uređaja!

Biznis Klub04.02.22, 16:55h

Uz pet godina garancije: Sada je pravi trenutak za kupovinu Samsung kućanskih uređaja!
Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama pobrinuo da posao bude što inteligentniji i učinkovitiji

 

 

 

U ubrzanom životu svakodnevnice ovisimo o kvalitetnim kućanskim uređajima koji nam svojom brzinom i efikasnošću rada mogu uštedjeti dragocjeno vrijeme. Bez obzira što trenutno zbog okolnosti provodimo puno vremena i kod kuće, posla uvijek ima napretek pa je svaka minuta koju možemo uložiti u nešto važnije dragocjena. Srećom, Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama pobrinuo da taj posao bude što inteligentniji i učinkovitiji, a sada je prava prilika za nabavku novih kućnih asistenata jer je moguće osigurati čak 5 godina garancije na Samsung kućanske uređaje!

 

Dodatna garancija omogućena je za pregršt Samsung kućanskih uređaja, uključujući frižidere, veš mašine, pećnice, ploče za kuhanje, mašine za suđe, ugradbene mikrovalne pećnice te određene modele usisivača i napa do 31. decembra 2022. godine. Uz to, pogodnost vrijedi i za Samsung sušilice veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene isključivo u periodu od 1. februara do 31. marta 2022. godine.

 

samsung-promo-1

 

Uvijek svježe i slasno

 

Cijeli asortiman Samsung frižidera krase pregršt tehnologija za čuvanje svježine namirnica na optimalnoj temperaturi hlađenja i stepenu vlage, s mnoštvom opcija za optimizaciju prostora unutar samih frižidera. Među njima se ističu frižideri sa SpaceMaxTM tehnologijom zidova koji frižidere čine mnogo tanjima, kao i inovativni Bespoke frižideri koji svojim razigranim dizajnom postaju centralna tačka svake moderne kuhinje.

 

samsung-frizideri

 

Kuhanje s osmijehom

 

Za pripremu slasnog i ukusnog Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama pobrinuo da taj posao bude što inteligentniji i učinkovitiji, a sada je prava prilika za nabavku novih kućnih asistenata jer je moguće osigurati čak 5 godina garancije na Samsung kućanske uređaje! obroka za članove svoje porodice, za vrhunsko jelo potrebna je vrhunska oprema u kuhinji. Uz Samsung pećnice, ploče za kuhanje i nape, moći ćete pripremiti najukusniji obrok na najjednostavniji mogući način. Pecite po dva obroka na različitim temperaturama u isto vrijeme zahvaljujući Dual Cook FlexTM tehnologiji Samsung pećnice ili kuhajte na savršenim temperaturama uz pomoć tehnologije Virtual Flame TechnologyTM. Kada ste u gužvi i potrebno je brzo podgrijati obrok, sigurno će vam se svidjeti jedna od elegantnih i moćnih ugradbenih Samsung mikrovalnih pećnica.

 

samsung-pecnice

 

Čistoća je pola zdravlja

 

U trenutnim okolnostima, održavanje naša četiri zida i stvari u njemu čistima važnije je nego ikad. Zato posao čišćenja i pranja treba uvijek biti temeljit, ali opet inteligentan jer se lako može pretvoriti u cjelodnevni napor. Nakon obroka, sve što trebate je šerpe, tanjire i pribor za jelo ubaciti u jednu od odličnih Samsung mašina za suđe kako bi se blistalo kao novo. Operite svoju odjeću na inteligentan način i s minimalnom potrošnjom energije i vremena sa Samsung veš mašinama, kombinovanim mašinama za pranje ili sušenje veša.

 

samsung-masine-za-ves

samsung-masine-za-sudje

 

Za ostvarivanje prava na promociju potrebno je detalje o kupljenom uređaju registrovati online na adresi www.samsung5godinagarancija.ba u roku od najkasnije 30 dana od kupovine. Više informacija o promociji na: https://www.samsung.com/ba/offer/5yw-wg-promo-2022/.

 

Promotivni sasdržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!