Ne cvjetaju mu ruže

Vrijednost Miralema Pjanića pala za 32 miliona eura!

Sport04.01.22, 11:06h

Vrijednost Miralema Pjanića pala za 32 miliona eura!
Zbog neigranja i evidentnog pada forme našao se i na listi deset fudbalera koji su zabilježili najveći pad vrijednosti u 2021. godini

 

 

 

Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, neće po dobrom pamtiti 2021. godinu.

 

Naš veznjak se nije naigrao u Barceloni, zbog čega je otišao na posudbu u Bešiktaš. No, ruže mu ne cvjetaju ni u istanbulskom velikanu.

 

Zbog neigranja i evidentnog pada forme našao se i na listi deset fudbalera koji su zabilježili najveći pad vrijednosti u 2021. godini.

 

Prema podacima portala Transfermarkt, tržišna vrijednost našeg reprezentativca pala je za 32 miliona eura i Pjanić sada košta 18 miliona.

 

Prvi na listi fudbalera čija je vrijednost najviše pala je Eden Hazard (Real Madrid) koji je početkom 2021. godine koštao 60 miliona, a sada košta 18 miliona.

 

Veliki pad ubilježili su i Philippe Coutinho (minus 42 miliona), Sadio Mane, Leo Messi, Joao Felix (minus 40 miliona)...

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!