PJEVAČICA OTVORENO O FINANSIJAMA

Neda Ukraden prvi put progovorila gdje su joj propali milioni: 'Uložila sam u tri stana u Sarajevu...'

Showbizz19.12.21, 19:05h

Neda Ukraden prvi put progovorila gdje su joj propali milioni: 'Uložila sam u tri stana u Sarajevu...'
Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije - bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promijenim – ispričala je Neda Ukraden

 

 


Gostujući u emisiji Sanje Marinković, pjevačica Neda Ukraden govorila je prvi put i o svojim finansijama. Priznala je grešku koju je učinila tokom života, jer je, kako je navela, na vrhuncu svoje slave mnogo ulagala u nekretnine, što joj je kasnije propalo.

 


- Ja kao jedna od najuspješnijih i najbogatijih pjevača bivše Jugoslavije... Bila sam vrijedna i mnogo popularna. Zarađivalo se i od ploča i od koncerata, i uložim u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuća u Imotskom, kuća na moru… Ostala je samo kuća na moru i umalo mi i ona ne ode. Ovo sve ostalo opljačkano, uništeno i devastirano. Što znači "uzdaj se use" i gledaj u budućnost i da uživaš u svakom danu. Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije - bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promijenim – ispričala je Neda Ukraden.


Rekla je i da treba ulagati u porodicu, prenosi Express.ba.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još