video/ nova drama u srbiji

Opsadno stanje ispred zgrade poznatog novosadskog jutjubera, prijeti da će se baciti sa terase, prolaznici u šoku

Hronika19.12.21, 15:46h

Opsadno stanje ispred zgrade poznatog novosadskog jutjubera, prijeti da će se baciti sa terase, prolaznici u šoku
Riječ je o poznatom novosadskom jutjuberu Danielu Đukiću koji ima Instagram i Tik Tok profil. On navodno snima sve što se dešava, a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, pjeva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara

 

 

 

 

Ispred zgrade jutjubera Daniela Đukića koji se zabarikadirao u stanu u stanu u ulici Cara Dušana, u Beogradu, je opsadno stanje.


Ulica je zatvorena, Đukić i dalje prijeti skokom sa terase, a prolaznici u šoku posmatraju scenu, piše Blic.


On je objavio i snimak na kojem se čuje:


- Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?

 

Inače, riječ je o poznatom novosadskom jutjuberu Danielu Đukiću koji ima Instagram i Tik Tok profil. On navodno snima sve što se dešava a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, pjeva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.


Sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin (36) prijeti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.


On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa. Na licu mjesta su i pregovarači MUP-a.

 

Video sa lica mjesta pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još