VIDEO/ Predstavljanje naše zemlje

Na 'Expo 2020' u Dubaiju obilježava se Nacionalni dan Bosne i Hercegovine

Biznis Klub18.12.21, 13:07h

Na 'Expo 2020' u Dubaiju obilježava se Nacionalni dan Bosne i Hercegovine
Ceremonija obilježavanja započela je paradom, a bit će podignuta zastava BiH, intonirana himna i održan svećani kulturno-historijski program u kojem učestvuju KUD Baščaršija, Dino Šukalo, Marija Šestić i Divanhana

 

Na Svjetskoj izložbi "Expo 2020" u Dubaiju danas se obilježava Nacionalni dan Bosne i Hercegovine. Ceremonija obilježavanja započela je paradom, a bit će podignuta zastava BiH, intonirana himna i održan svećani kulturno-historijski program u kojem učestvuju KUD Baščaršija, Dino Šukalo, Marija Šestić i Divanhana.


Tim povodom u Dubaiju prisustvuje i delegacija BiH na čelu s Denisom Zvizdićem, predsjedavajućim Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Adnanom Delićem, ministrom privrede KS, Editom Đapom, ministricom turizma FBiH, Edinom Fortom, premijerom KS, Aleksandrom Nikolić, ministricom obrazovanja KS…


Prisutni su i brojni privrednici koji će učestvovati na Country Business Briefingu. BiH je jedna od 192 nacije koja učestvuje na ovom prestižnom sajmu.

 

Direktan prenosi možete pratiti u vudeu:

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još