Sporna im njegova izjava

Gorica Dodik i Vučićevi mediji u Srbiji napali Emira Hadžihafizbegovića zbog 'poziva na rat'

Mediji17.12.21, 13:09h

Gorica Dodik i Vučićevi mediji u Srbiji napali Emira Hadžihafizbegovića zbog 'poziva na rat'
Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika na svom je Twitter profilu podijelila jedan od linkova koji optužuju Hadžihafizbegovića

 

 

 

Bh. glumac Emir Hadžihafizbegović gostovao je na N1 televiziji prije mjesec dana. Snimka su se jučer prisjetili režimski mediji u Srbiji objavljujući dio gostovanja kao poziv na rat.

 

Tokom gostovanja Hadžihafizbegović se u svom stilu se osvrnuo na političku situaciju u BiH, poteze političara u RS i reakcije na te poteze u Federaciji BiH.

 

Poziv na rat, kako to režimski mediji u Srbiji opisuju bila je ova izjava:

 

“Vi dobijete šlagort od nekoga ko stalno najavljuje otcjepljenje, ko bi Potočare pripojio Srbiji, ko bi Prijedor, Zvornik, Foču i sve te gradove gdje je nepresuđen genocid kad vam stalno poručuju da bi oni to ponijeli u novu državu onda je sasvim logično da kao učesnik u onom ratu, vi odgovorite da ćemo opet braniti Bosnu i Hercegovinu”. 

 

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika na svom je Twitter profilu podijelila jedan od linkova koji optužuju Hadžihafizbegovića.

 

“Ovaj 'čovjek' konstantno pljuje po Srbima i ne krije mržnju, ne libi se da poziva rat, a i dalje gostuje na pojedinim medijima u Srbiji i cijene ga kao umjetnika. Strašno” napisala je Gorica Dodik.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 123

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još