video/ svake nedjelje nakon dnevnika

Ako ste gledali prvu sezonu, druga će vas još više prikovati za ekran: 'Besa 2' krenula na FTV-u

Mediji07.12.21, 14:36h

Ako ste gledali prvu sezonu, druga će vas još više prikovati za ekran: 'Besa 2' krenula na FTV-u
Nova sezona gledaocima donosi nove zaplete u 10 nastavaka, u kojima ćemo moći pratiti dramatične situacije glavnih likova i svega što rade za očuvanje svoje porodice. Osim sudbinama Uroša, Dardana i Petrita, 2. sezona Bese sa bavi i pričama te sudbinama Luke, Dritona Beriše i Iljira Sokoljija

 

 

 

Svake nedjelje nakon Dnevnika 2, od 5. decembra, u programu Federalne televizije možete gledati nove epizode serije „Besa“. 


Druga sezona serije „Besa“ nastavlja se tri godine nakon što je Uroš Perić primio posljednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše - da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi iskupio sopstveni život. 


Nova sezona gledaocima donosi nove zaplete u 10 nastavaka, u kojima ćemo moći pratiti dramatične situacije glavnih likova i svega što rade za očuvanje svoje porodice. Osim sudbinama Uroša, Dardana i Petrita, 2. sezona Bese sa bavi i pričama te sudbinama Luke, Dritona Beriše i Iljira Sokoljija. 


Uroš Perić i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mjestu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smješteni u neočekivane zaplete i situacije. Uroš, Marija i Vidan nemaju nikakav kontakt sa Unom. Una, koja je odlučila da ostane živjeti u Beogradu sa Lukom, brine o bebi. Driton je imao niz operacija koje su mu omogućile da ponovo govori. On trenutno živi u Italiji. Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša, željan osvete, vraća se u Ulcinj i pokreće niz događaja koji će nametnuti dilemu da li je uvijek moguće održati datu riječ i zaštiti porodicu. 

 

besa-2-2


Osnovni pokretač radnje je spoj starije generacije, koja se uvijek drži onoga što je rečeno, bez obzira na to da li je sa ove ili one strane zakona, i mlađih naraštaja, koji su potpuno u poslu i koje ne zanima ni nacija, ni tradicija, već ih interesuje biznis. Ključ je upravo u tome da li će staro i tradicionalno pobijediti novo i brzo. Odgovor na to pitanje nalazi se u 10 nastavaka druge sezone serije „Besa“ koju možete pratiti u programu Federalne televizije.


Reditelj serije je Igor Stoimenov, a glavne uloge tumači stara ekipa: Radivoje Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Hana Selimović, Milan Marić, Milica Gojković, Selman Jusufi, Marko Janjić, Milutin Karadžić, Tristan Halilaj... A pojavljuju se i neki novi likovi.


Ako ste gledali prvu sezonu ove serije i ako vam se dopala, nastavak će vas još više prikovati za ekran. U to su se mogli uvjeriti svi koji su ove nedjelje pogledali prvu epizodu nastavka serije "Besa". 

 

 
 
(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!