cvjetaju ruže

Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima

Showbizz02.12.21, 18:26h

Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima
Iako kratko, Petar je dao do znanja svima, da mu u vezi cvjetaju ruže

 

 

Nakon što je u medijima odjeknula vijest o vezi pjevača Petra Graše i Hane Huljić, novi ljubavni par odlučio je šutjeti na tu temu. No, sve do sad. Petar Grašo po prvi put pred kamerama IN Magazina, odlučio je stati na kraj svim nagađanjima.


-Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo- rekao je Petar.

 

Iako kratko, Petar je dao do znanja svima, da mu u vezi cvjetaju ruže. U prethodnom periodu dok se nisu oglašavali na ovu temu, priznaje, kako su ga pojedini mediji zaista iznenadili.obzirom na to da dosta skrivam svoj privatni život naučio sam da je pozornost medija tim veća.

 

-Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni-objasnio je Grašo.


A kao i na privatnom putu tako i na poslovnom, Petar uživa u svemu što radi. Nova pjesma “Jel ti reka ko” donosi ono najbolje od Graše.

 

(DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!