VIDEO/ JEDAN LET PROMIJENIO JOJ ŽIVOT

'Zvezda Granda' udala se za Turčina: Predviđali su joj blistavu karijeru, a ona je sve napustila i pobjegla s njim

Showbizz20.11.21, 11:17h

'Zvezda Granda' udala se za Turčina: Predviđali su joj blistavu karijeru, a ona je sve napustila i pobjegla s njim
Mirjana je godinama uspijevala da gradi svoj put ka vrhu, a onda joj je prije pet godina jedan let promijenio život iz korijena

 

 

 

Mlada pjevačica Mirjana Aleksić predstavila se domaćoj publici u takmičenju "Zvezde Granda". Publika je pamti kao djevojku raskošnog talenta koja je iz kruga u krug oduševljavala žiri, zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.


Mirjana je godinama uspijevala da gradi svoj put ka vrhu, a onda joj je prije pet godina jedan let promijenio život iz korijena, piše Blic.


Naime, na relaciji Beograd – Istanbul upoznala je ljubav svog života, momka iz Alanje sa kojim je prije skoro godinu dana dobila djevojčicu Maju.


Na kratko je odustala od pjevanja i danas živi na relaciji Turska - Srbija, a svojevremeno je za "GrandOnline" prvi put javno pokazala supruga.


- Sada je Beograd kao moj grad i nema razlike između Istanbula i Beograda. Navikao sam se na život ovdje, jer dolazim često. Jako mi se sviđa ovdje - rekao je Mirin muž za "Grand Online".

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još