AKTUELNE VIJESTI

Zanimanja koja se trenutno najviše traže na bh. tržištu rada: Dostavljači, savjetnici, CNC programeri…

Biznis Klub13.10.21, 11:24h

Zanimanja koja se trenutno najviše traže na bh. tržištu rada: Dostavljači, savjetnici, CNC programeri…
Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

 

 


U saradnji sa portalom Boljiposao.com, BiznisInfo svake sedmice donosi aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Konzum BH d.o.o./ U cilju jačanja našeg uspješnog tima u Banja Luci pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Vozač dostavljač (m/ž) – 2 izvršitelja. Opis posla: upravlja vozilom i brine o održavanju, opremi i čistoći vozila, osigurava tehničku ispravnost vozila propisanu pravilnikom, obavlja poslove utovara, istovara robe i brine o preuzetoj robi. Od Vas očekujemo: SSS – saobraćajnog smjera, radno iskustvo na poslovima dostave, obavezno položen državni ispit


Opširnije pronađite OVDJE


General Engineering d.o.o./ Perspektivna i ambiciozna kompanija, koja se preko deset godina uspješno bavi pružanjem usluga u sektoru elektroenergetike, automatike, telekomunikacija i informacionih tehnologija u Bosni i Hercegovini, ali i u inostranstvu. U cilju daljnjeg razvoja poslovanja tražimo mlade, odgovorne i ambiciozne osobe koje se žele stručno usavršavati, napredovati, kontinuirano učiti i timski raditi, za poziciju: Inženjer elektrotehnike, bez radnog iskustva (5 izvršioca)


Inženjer elektrotehnike bez radnog iskustva (pripravnik) će proći proces učenja poslovne i inženjerske prakse uz iskusan tim mentora i saradnika koji će ih voditi i pomagati na putu inženjerske stručnosti i samostalnosti. USLOVI: Završen Elektrotehnički fakultet, aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu; napredno znanje rada u MS Office-u; sposobnost korištenja jednog od inženjerskih/tehničkih software-a/aplikacija za izvršavanje inženjerskih poslova (za projektovanje, ispitivanje, proračune, analizu, i sl.)


Opširnije pronađite OVDJE


Ostale poslove koji su trenutno u ponusi na tržištu rada pogledajte OVDJE.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!