Kvalifikacije za SP

Petev: Odigrali smo odlično i zasluženo pobijedili!

Sport09.10.21, 18:23h

Petev: Odigrali smo odlično i zasluženo pobijedili!
Nije lako igrati protiv Kazahstana na njihovom terenu i stvoriti toliko prilika. Ali odigrali smo odlično i zasluženo pobijedili. Čestitam momcima, poručio je selektor

 

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u Astani je danas pobijedila Kazahstan sa 2:0 (1:0) u 7. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

 

Selektor bh. tima Ivajlo Petev nakon susreta na pres-konfrenciji kazao je da su njegovi izabranici odigrali dobru utakmicu i da su bili veoma požrtvovani.

 

- Nije lako igrati protiv Kazahstana na njihovom terenu i stvoriti toliko prilika. Ali odigrali smo odlično i zasluženo pobijedili. Čestitam momcima. U Zenici smo takođe imali mnogo šansi, ali smo dva puta pogriješili. Danas nije bilo takvih grešaka, iako nije bilo lako došli smo do zaslužene pobjede - kazao je bugarski stručnjak.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!