Sjajan roman

'Uhvati zeca' pojaviće se u 'Seks i gradu': Carrie Bradshaw u nastavku serije čita roman Lane Bastašić

Kultura07.10.21, 20:33h

'Uhvati zeca' pojaviće se u 'Seks i gradu': Carrie Bradshaw u nastavku serije čita roman Lane Bastašić
Na screenshotu zvanične Instagram stranice serije ispod romana piše i ''Selected by Sarah Jessica Parker for #andjustlikethat'', tako da smo definitivno sigurni da je glumica imala prilike da pročita ovaj sjajan roman, za kojim smo na našim prostorima odavno odlijepili

 

Roman domaće književnice naći će se u nastavku Seks i grada, što je razlog više da ga očekujemo s nestrpljenjem, piše Elle.


Da li ste čitali roman "Uhvati zeca" Lane Bastašić koji je 2020. godine dobio Evropsku nagradu za književnost? Ako vi niste, znamo ko jeste! Niko drugi do Carrie Bredshaw u nastavku kultne serije "Seks And The City'' pod nazivom ''And Just Like That''.


Naime, ovih dana objavljene su nove scene sa snimanja i u okviru jedne od njih jasno se vidi da glavna junakinja, koju glumi Sarah Jessica Parker, čita englesko izdanje romana Lane Bastašić (eng. ''Catch The Rabbit'').

 

uhvati-zeca-sarah-jessica-parker


Na screenshotu zvanične Instagram stranice serije ispod romana piše i ''Selected by Sarah Jessica Parker for #andjustlikethat'', tako da smo definitivno sigurni da je glumica imala prilike da pročita ovaj sjajan roman, za kojim smo na našim prostorima odavno odlijepili.


Lana je simpatično na svojim storijima prokomentarisala: "Nadam se da će mi Sara pokloniti nekoliko pari svojih cipela i platiti kiriju za tri mjeseca"!


Podsjetimo, ovaj roman prati odrastanje i prijateljstvo dvije djevojke u Bosni.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!