Reakcija na prozivke

Haris Pašović nije dugo čekao na odgovor: Oglasio se Almir Imširević i poslao kratku, ali jasnu poruku

Kultura03.10.21, 16:28h

Haris Pašović nije dugo čekao na odgovor: Oglasio se Almir Imširević i poslao kratku, ali jasnu poruku
Nakon što je poznati bh. režiser Haris Pašović na svom Facebook profilu objavio oštar status, oglasio se i dramski pisac i dramaturg Almir Imširević

 

Nakon što je poznati bh. režiser Haris Pašović na svom Facebook profilu objavio oštar status u kojem proziva Upravni odbor Međunarodnog teatarskog festivala MESS Sarajevo zbog programa koji, po njegovom mišljenju, nije dovoljno "ozbiljan", oglasio se i dramski pisac i dramaturg Almir Imširević.

 

Naime, on je, također na svom Facebook profilu, objavio dvije fotografije uz poruku "Ne šalimo se!". Na prvoj fotografiji je Imširević sa jednim od najznačajnijih scenskih umjetnika u svijetu Jozefom Nađem koji sa plesnom predstavom Omma gostuje na ovogodišnjem MESS-u, dok druga fotografija prikazuje screenshot medijske najave u kojoj Haris Pašović pojašnjava zašto se odlučio na saradnju sa pjevačicom "Zvezda Granda".

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još