bolna pozadina zbog koje je postao ono što je danas

Priča o Ronaldu za koju niste znali: Živio je u siromaštvu, nije imao za hranu, a ona ga je spasila

Nedjeljni magazin28.08.21, 10:55h

Priča o Ronaldu za koju niste znali: Živio je u siromaštvu, nije imao za hranu, a ona ga je spasila
Ronaldo je svjetska faca. Nosi najskuplje satove, vozi najskuplje i najbolje automobile, jedan je od najboljih nogometaša u povijesti, a vrijednost imovine mu je procijenjena na više od 500 milijuna eura. No to je samo sadašnjost

 

Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje te bismo ih njima dali. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji, rekla je Paula Leca, bivša zaposlenica McDonalds'a.

 

Priča jednog od najboljih nogometaša u povijesti započela je 2003. godine u Manchester Unitedu. U međuvremenu je pet puta osvojio Zlatnu loptu, osvojio pet Liga prvaka i mnoštvo trofeja. Svemu lijepome dođe kraj, tako se bliži i kraj njegove karijere, a dodatan začin odlučio je dati povratkom na mjesto gdje je sve počelo.

 

Cristiano Ronaldo (36) danas je i službeno Unitedov nakon 12 godina! Portugalac je potpisao za 'crvene vragove' u transferu vrijednom 23 milijuna eura. Vratio se u klub u kojemu je stasao kao igrač i postao najbolji na svijetu. Romantičniji nastavak njegove karijere nismo mogli poželjeti.

 

Ronaldo je svjetska faca. Nosi najskuplje satove, vozi najskuplje i najbolje automobile, jedan je od najboljih nogometaša u povijesti, a vrijednost imovine mu je procijenjena na više od 500 milijuna eura. No to je samo sadašnjost, to je samo ono što mi vidimo, a iza svega se krije jako puno rada, upornosti, suza i boli.

 

Ne, nije Cristiano Ronaldo (36) preko noći postao milijunaš i najpopularniji čovjek na planeti koji ima baš sve što god poželi i da samo za sebe, kada je u javnosti, ima zaštitare koji paze da mu ni dlaka ne padne s glave. Tu se krije bolna pozadina zbog koje je i postao ono što je danas. 

 

Ostatak teksta i fotografije pronađite ovdje

 

(Vecernji, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!