foto/ razvod ju ne pogađa

Dok Severina uživa u pogledu, fanovi se ne mogu nadiviti isklesanom tijelu u bikiniju: 'Jao, ljepote!'

Showbizz26.08.21, 17:35h

Dok Severina uživa u pogledu, fanovi se ne mogu nadiviti isklesanom tijelu u bikiniju: 'Jao, ljepote!'
"More, kada jednom baci svoje čini, onda zauvijek drži čovjeka u mreži čuđenja...", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira na stijenama i gleda u more, no pažnju obožavatelja ukralo je njezino isklesano tijelo u bikiniju

 

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u bikiniju pozira na stijenama i gleda u more, a obožavatelji su je obasuli komplimentima na račun njezina izgleda.

 

Na svom Instagramu već se pohvalila da ljetuje u omiljenom društvu, a sada je objavila jednu fotografiju na kojoj je sama.

 

severina-bikini

 

"More, kada jednom baci svoje čini, onda zauvijek drži čovjeka u mreži čuđenja...", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira na stijenama i gleda u more, no pažnju obožavatelja ukralo je njezino isklesano tijelo u bikiniju.

 

"Jao, ljepote", "Savršena si", "Seve ti si prava žena", "Diva", "Top tijelo i osmijeh", redali su se komplimenti ispod objave za koju je skupila i više od 20 tisuća lajkova.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!