Foto/ Na svadbi bio i Dino Merlin

Oženio se gitarista Dino Šukalo: Evo ko je njegova izabranica

Showbizz24.08.21, 10:50h

Oženio se gitarista Dino Šukalo: Evo ko je njegova izabranica
Goste je zabavljao pjevač Berin Buturović, kojem se u jednom trenutku pridružio i Dino Merlin te su na oduševljenje gostiju optjevali hit "Kad čovjek voli ženu"

 

Gitarista Dino Šukalo, član benda Dine Merlina, oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Aminom Malagić. Veliko svadbeno veselje upriličeno je u hotelu "Bosnia", a na njemu su uz članove porodice, prisustvovale Dinine kolege i prijatelji Muamer Đozo, koji je bio i kum, te Mahir Beathouse, Asim Kraljić, Adis Sirbubalo, Burhan Šaban, Nijaz Skenderagić, Adnan Busuladžić i brojni drugi. Očekivano - veliku pažnju izazvalo je prisustvo Dine Merlina, koji je došao sa suprugom Amelom, piše Avaz.

 

dino-sukalo-amina-malagic-vjencanje

 

Naravno, u zabavi su uživali i mladenkini gosti. 

 

Goste je zabavljao pjevač Berin Buturović, kojem se u jednom trenutku pridružio i Dino Merlin te su na oduševljenje gostiju optjevali hit "Kad čovjek voli ženu".

 

dino-merlin-nijaz-skenderagic

 

- Moja ekipa i ja smo imali zadovoljstvo i čast da ispratimo našeg brata Dinu Šukala i njegovu Aminu u novi početak. Oduvijek uživam u svakom trenutku bavljenja ovim poslom, a kad ti se na bini pridruži i pravi Čarobnjak, e to je već posebno - poručio je Buturović na društvenim mrežama.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!