VIDEO/ iz samog srca tame

Radio dva & Adnan Šaran u Aerodromskom: Pjesma o jednoj mladosti, o rasapu jednog djetinjstva i jednog svijeta

Showbizz12.08.21, 14:00h

Radio dva & Adnan Šaran u Aerodromskom: Pjesma o jednoj mladosti, o rasapu jednog djetinjstva i jednog svijeta
Pjesma o jednoj mladosti. O rasapu jednog djetinjstva i jednog svijeta. Treća pjesma u saradnji Damira Ovčine i Jasmina Vesnića sa albuma "Kad sam bio hodža". Radio dva iz samog srca tame. Iz srca romana

 

 


U ravnici na zapadu grada sedamdeset sedme izgrađeno naselje niskih zgrada postalo je devedeset druge bitna tačka opsade Sarajeva. Tri junska dana u očima osamnestogodišnjaka su u ovoj pjesmi Radija dva iznesenoj uvjerljivim gostujućim pjevanjem Adnana Šarana.


Muziku Jasmina Vesnića aranžirali Hamo Salihbegović & Nedžad Merdžanović. Kao pisane za crteže Samira Solakovića. Animirane i upakovane vješto trudom Damira Balića.


Pjesma o jednoj mladosti. O rasapu jednog djetinjstva i jednog svijeta. Treća pjesma u saradnji Damira Ovčine i Jasmina Vesnića sa albuma "Kad sam bio hodža". Radio dva iz samog srca tame. Iz srca romana.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!