Uoči meča sa Elfsborgom

FK Velež poslao poruku navijačima: Dragi naši Rođeni...

Sport12.08.21, 08:52h

FK Velež poslao poruku navijačima: Dragi naši Rođeni...
Rođeni su sinoć poslali poruku svojim navijačima sa jasnim uputama za meč protiv švedskog tima

 

Fudbaleri Veleža u četvrtak od 20 sati na Grbavici će ugostiti Elfsborg i pokušat će ostvariti pobjedu koja bi ih odvela u play-off Konferencijske lige.


Izabranici trenera Feđe Dudića imat će veliku podršku sa tribina, a stadion Grbavica je već rasprodan.


Rođeni su sinoć poslali poruku svojim navijačima sa jasnim uputama za meč protiv švedskog tima.


- Dragi naši Rođeni. Prije svega, hvala Vam za nevjerovatnu podršku u proteklom periodu. Bili smo svi kao jedno, i to se osjetilo kako na terenu, tako i na tribinama.


Pred nama je još jedna velika utakmica, koju ćemo zajedno odigrati. Igrači će pružiti svoj maksimum na terenu, a sigurni smo i naši navijači na tribinama.


Ovim putem želimo da Vas informišemo da se kapije stadiona Grbavica otvaraju u 17.30 sati. Kako ne bi došlo do velikih gužvi, molimo vas da dođete ranije na stadion.


Također, molimo vas da prilikom ulaska na stadion, poštujete smjernice zaštitara i redara, te da mirno i strpljivo pristupite ubacivanju karte i skeniranju koda, te nakon toga ušli na tribine stadiona.


Sigurni smo da je pred nama još jedna velika noć. Naše je da pružimo maksimum, a na kraju nek bude što biti mora. Sretno Rođeni - poručili su iz FK Velež.

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!