nastavak ekonomske i kulturne saradnje

Direktna avio linija Bahrein - BiH: Šefik Džaferović u razgovoru sa Jawadom Yousufom Alhawajem

Biznis Klub09.07.21, 17:27h

Direktna avio linija Bahrein - BiH: Šefik Džaferović u razgovoru sa Jawadom Yousufom Alhawajem
Razgovarano je i o planovima i aktivnostima Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein - Bosna i Hercegovina u kontekstu održavanja predstojećeg Sarajevo Business Foruma

 

 


Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović razgovarao je danas s predsjednikom Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein - Bosna i Hercegovina Jawadom Yousufom Alhawajem kada je istaknuto da BiH i Bahrein imaju izrazito prijateljske odnose, te da ih treba dodatno osnažiti i intenzivirati, naročito na polju ekonomske i kulturne saradnje.


Jawad Yousef Alhawaj je informirao člana Predsjedništva BiH o doprinosu Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein - Bosna i Hercegovina na uspostavljanju direktne avio linije Bahrein - BiH.


Također, razgovarano je i o planovima i aktivnostima Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein - Bosna i Hercegovina u kontekstu održavanja predstojećeg Sarajevo Business Foruma.


Sastanku su prisustvovali i Reyadh Yusuf Ali, prvi zamjenik predsjednika Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein - Bosna i Hercegovina, te Sanjin Kodrić, predsjednik Bošnjačke zajednice kulture Preporod kao partnera navedenih aktivnosti, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!