BAGATELA LJETOVANJE

Preko Srbije na more za manje od 200 KM: Iako se bliži špica sezone, agencije nude aranžmane po nevjerovatnim cijenama

Biznis Klub29.06.21, 10:38h

Preko Srbije na more za manje od 200 KM: Iako se bliži špica sezone, agencije nude aranžmane po nevjerovatnim cijenama
Naravno, to su aranžmani koji podrazumijevaju apartmanski smještaj i autobuski (ili sopstveni) prijevoz

 

 


Ljetna sezona bliži se svom centralnom dijelu, ali i dalje se mogu naći aranžmani po gotovo nerealnim cijenama. Nova rs. analizarala je ponude turističkih agencija u Srbiji i probrala one jeftinije od 100 eura

 

 

Naravno, to su aranžmani koji podrazumijevaju apartmanski smještaj i autobuski (ili sopstveni) prijevoz i svakako u trenutku kad planirate buking treba provjeriti da li su popunjeni, budući da iz agencija bilježe veliko interesovanje ovih dana i pažljivo formiraju svoje last minute ponude za jul.


Viva travel kao najpovoljniju ponudu izdvaja Pargu – 8 dana autobusom za 64 eura. Osam dana na Lefkadi je 68 eura, u Pefkohoriju 86 eura, na Stavrosu 89 eura, u Haniotiju od 90 eura… Na sajtu Vive naći ćete i gotovo nerealno povoljne ponude – na primjer: Kalitea, šest dana, 22 eura – ali uz sopstveni prevoz.


Na sajtu Eurotursa ima čitav niz aranžmana za ljetovanje ispod 100 eura – sa sve smještajem i prijevozom. Što se tiče Grčke, u Paraliji 13 dana u smještaju na 10 metara od plaže početkom jula košta od 75 eura po osobi; za ostrvo Evia cijena je 63 eura, a čak i za Tasos ima varijanta za 85 eura (takođe 13 dana, autobuski prijevoz). Tako niske cijene mogu se još naći za Bugarsku – Nesebar, 10 dana za 93 eura, Sunčev brijeg, 10 dana, za 86 eura.


I preko Star travel agencije Bugarska je u julu posebno povoljna, pa je 10 noćenja u julu u vili, u centru novog Nesebara 10.000 dinara (oko 85 eura, prijevoz busom uračunat u cijenu).  Za Crnu Goru agencije uglavnom računaju sopstveni prijevoz, ali Star, na primjer, ima ponudu za Sutomore autobusom, 7 noćenja, od 100 eura.


Sabra među last minute ponudama za juli ističe Tursku i Kušadasi – 10 noćenja za 85 eura, ali uz sopstveni prevoz (isti aranžman uz bus je 155 eura), a za Albaniju smo kod Fantast toursa našli apartmanski smještaj za manje od 100 eura, ali takođe bez prijevoza.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još