Prepucavanja na društvenim mrežama

Marić ponovo provocira Nurkića: Ko je odigrao više utakmica i dao koševa za BiH, patriota ili Bosanka sa Bahama?

Sport22.06.21, 08:19h

Marić ponovo provocira Nurkića: Ko je odigrao više utakmica i dao koševa za BiH, patriota ili Bosanka sa Bahama?
Nakon pobjede naše ženske košarkaške reprezentacije Marić je u čestitanje Zmajicama iskoristila priliku da prozove Nurkića i ostatak muške košarkaške selekcije zbog loših rezultata

 

Analitičarka Ivana Marić proteklih mjeseci često se prepucavala na društvenim mrežama s našom NBA zvijezdom Jusufom Nurkićem.

 

Nakon pobjede naše ženske košarkaške reprezentacije Marić je u čestitanje Zmajicama iskoristila priliku da prozove Nurkića i ostatak muške košarkaške selekcije zbog loših rezultata.

 

-Gledam ove naše košarkašice kako redaju pobjedu za pobjedom i zapitah se ko li ima više odigranih utakmica i ko je postigao više koševa i skokova za Bosnu i Hercegovinu, ove velike bh. patriote poput Jusufa Nurkića, ili pak Jonquel Jones, naša Bosanka sa Bahama – napisala je Marić.

 

Nurkić je bio među prvima koji je srdačno čestitao našim košarkašicama, a zasigurno ni Marić neće ostati uskraćena za adekvatan odgovor na društvenim mrežama.

 

ivana-maric-tvit

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 118

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još