Porodica je dobila petog člana

Voditeljica Aida Mujan rodila djevojčicu: Evo kako joj se zove kćerka

ŽENA iN19.05.21, 16:03h

Voditeljica Aida Mujan rodila djevojčicu: Evo kako joj se zove kćerka
Veliko hvala doktoru Vahidinu Katici, koji je još jednom demonstrirao besprijekornu profesionalnost i stručnost. Zahvaljujući njemu i njegovom timu sve je proteklo u najboljem redu, rekla je Aida Mujan

 


Aida Mujan, jedna od naših najljepših TV voditeljica, otkrila je za sarajevski magazin Azra da je treći put postala mama.

 

– Stigao nam je peti član porodice i sad smo, čini se, kompletirani. Benjamin i Omar su oduševljeni sestrom. Pomažu nam i paze je. Dali su joj ime Ajša. To je njihova odluka, a nama se dopada. Veliko hvala doktoru Vahidinu Katici, koji je još jednom demonstrirao besprijekornu profesionalnost i stručnost. Zahvaljujući njemu i njegovom timu sve je proteklo u najboljem redu, tako da smo djevojčica i ja ubrzo bile kod kuće s ostatkom ekipe. Sada uživamo i radujemo se ljetu – kratko je izjavila Aida za magazin “Azra”.

 

Šarmantna voditeljica FTV-a od 2011. godine u sretnom je braku sa suprugom Adnanom.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još