foto/ manekenka objavila dirljivu objavu

Mnogi su se iznenadili: Naomi Campbell postala prvi put majka s 50 godina, podijelila fotku na mreži

Showbizz19.05.21, 08:05h

 Mnogi su se iznenadili: Naomi Campbell postala prvi put majka s 50 godina, podijelila fotku na mreži
“Prekrasno malo čudo izabralo me za svoju majku. Toliko sam počašćena što imam tu slatku dušu u svojem životu”, napisala je Naomi Campbell

Britanska manekenka Naomi Campbell iznenadila je sve svoje pratitelje na društvenim mrežama objavivši u utorak da je u dobi od 50 godina rodila svoje prvo dijete, djevojčicu.

 

“Prekrasno malo čudo izabralo me za svoju majku. Toliko sam počašćena što imam tu slatku dušu u svojem životu”, napisala je Naomi Campbell na Instragramu na kojem je objavila fotografiju stopala svoje djevojčice.

 

“Ne postoje riječi koje bi opisale tu vječnu vezu koju sada imam s tobom, moj anđele”, dodala je svjetski poznata manekenka koja će za nekoliko dana proslaviti 51. rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Manekenka koja živi u New Yorku nije objavila druge pojedinosti poput imena djevojčice, datuma ili okolnosti njezina rođenja.

 

Čestitali su joj mnogi slavni iz svijeta mode među kojima i dizajner Marc Jacobs.

 

(N1, DEPO PORTAL/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!