ovo postaje sve strašnije

Rekao nam je da zažmurimo i pustimo da nas dječaci dodiruju: Jeziva ispovijest novog svjedoka u slučaju Mike Aleksića

Showbizz17.05.21, 19:51h

Rekao nam je da zažmurimo i pustimo da nas dječaci dodiruju: Jeziva ispovijest novog svjedoka u slučaju Mike Aleksića
Sa 13 je tjerao devojčice da pričaju o erogenim zonama. Sa 14, da ih dječaci pipkaju po intimnim dijelovima. Sa 16 ih je napadno propitivao: "Da li se krešeš? Da li svršavaš?"

 

Kada smo imali 13 godina, tjerao nas je da pričamo o erogenim zonama. Sve nas je bilo jako sramota. A onda nas je podijelio u parove, rekao nama djevojčicama da žmurimo i da nas dječaci dodiruju, svuda. I po intimnim dijelovima.

 

Ovim riječima danas 48-godišnja T. S, nekada polaznica kulta ličnosti Miroslava Mike Aleksića, opisuje kako je počinjao Mikin izopaćeni proces indoktrinacije budućih žrtava u takozvanoj školi glume, koja je tokom više decenija bila paravan za zadovoljavanje njegovih seksualnih nagona - piše Noizz.rs.

 

Sa 13 je tjerao devojčice da pričaju o erogenim zonama. Sa 14, da ih dječaci pipkaju po intimnim dijelovima. Sa 16 ih je napadno propitivao: "Da li se krešeš? Da li svršavaš?".

 

Sa 17 skidao i dodirivao po grudima i zadnjici. Sa 18 silovao polnim organom, ili prstom simulirao seksualni odnos.

 

Sve ovo uz izdašnu reklamu od emisije "Dok anđeli spavaju" TV voditeljke Marine Rajević Savić i njoj sličnih, koji su Mikinu mučionicu godinama predstavljali kao vrelo vrhovnih duhovnih i društvenih vrednosti u Beogradu i Srbiji. Kakva ironija!


Djeca ne snimaju seksi scene!

 

“Blicova” sagovornica T. S. će u sudskom procesu biti svjedok na strani glumica koje su Miku Aleksića optužile za silovanje ili seksualno zlostavljanje. U dramsku grupu Radio Beograda upisala se 1982, kada je imala devet godina.

 

- Tražio je da zažmurimo, a zatim da nam dječaci rukama prelaze po cijelom tiijelu, od glave do pete. I po intimnim dijelovima. Sve nas je bilo jako sramota. Bila sam zbunjena i zgrožena, ali Miki nije smjelo da se kaže “ne”! Mika je birao ko će s kim biti u paru. Sjećam se, dječak koji je bio sa mnom zvao se Vojkan, prezime sam zaboravila. Mika nas je poslije pitao da opišemo kako se osjećamo. Jasno se sjećam, rekla sam “jezivo”, a on je pobjesnio i tjerao me da tačno opišem. Pokušavala sam sebi to da objasnim kao vježbu glume, jer ćemo to morati i na filmu da radimo. Tek kasnije, kada sam odrasla, shvatila sam koliko to nije normalno. Djeca ne snimaju seksi scene! – priča svedokinja T. S.

 

Zbog odgovora koji je dala, Aleksić ju je vrlo brzo izbacio iz škole. Rekao joj je da više ne dolazi, jer tu ne pripada.

 

 

- Uradio je to, kao i sve drugo, pred svima, da bi me još više ponizio. To mi je došlo kao spas, sama se nikad ne bih usudila da odem - kaže T. S.

 

Ostatak teksta čitajte ovdje

 

(Noizz, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook