Glumac najavio tužbu

Hadžihafizbegović: Laži i klevete građanin Imamović morat će dokazivati na sudu!

Kultura29.04.21, 13:41h

Hadžihafizbegović: Laži i klevete građanin Imamović morat će dokazivati na sudu!
Neistine koje iznosi građanin Imamović nemaju nikakve veze sa mojim članstvom u upravnom odboru Fondacije za kinematografiju jer ja nemam nikakvu političku funkciju, osim što sam član jednog od organa stranke SDA, kaže Hadžihafizbegović

 

Režiser Ahmed Imamović zatražio je zvanično od Vlade Federacije BiH da smijeni Emira Hadžihafizbegovića sa mjesta člana Upravnog odbora Fondacije za kinematografiju FBiH zbog sukoba interesa. 

 

Tim povodom reagovao je Emir Hadžihafizbegović i obavijestio javnost da je podnio krivičnu prijavu protiv Ahmeda Imamovića.

 

Njegovo reagovanje prenosimo u cjelosti:

 

- U povodu iznesenih laži koje u medije plasira građanin Ahmed Imamović, obavještavam javnost da sam protiv istog podnio krivičnu prijavu putem svog advokata na Opštinskom sudu u Sarajevu. Neistine koje iznosi građanin Imamović nemaju nikakve veze sa mojim članstvom u upravnom odboru Fondacije za kinematografiju jer ja nemam nikakvu političku funkciju, osim što sam član jednog od organa stranke SDA, i stoga nisam u sukobu interesa kao član Upravnog odbora Fondacije za kinematografiju. Svoje laži i klevete građanin Imamović morat će dokazati na sudu - saopštio je Emir Hadžihafizbegović


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 53

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još