foto/ samo lijepe žene

Nakon razvoda s Monicom Bellucci, Vincent je oženio 23-godišnju Tinu, uživanju nema kraja: Padaju selfiji na plaži...

Showbizz22.04.21, 08:12h

Nakon razvoda s Monicom Bellucci, Vincent je oženio 23-godišnju Tinu, uživanju nema kraja: Padaju selfiji na plaži...
Vincent i Tina prohodali su nakon njegova razvoda s talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie

 

 

Vincent Cassel (54) i njegova supruga Tina Kunakey (23) ne udaljavaju se jedno od drugog, a ni od plaže plaže u Rio De Janeiru, na kojoj glumac bez pogovora izvršava sve […]

 

Vincent i Tina prohodali su nakon njegova razvoda s talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie.

 

monica-belluci2

 

Vincent Cassel (54) i njegova supruga Tina Kunakey (23) ne udaljavaju se jedno od drugog, a ni od plaže plaže u Rio De Janeiru, na kojoj glumac bez pogovora izvršava sve obaveze koje nalaže uloga supruga jedne ljepotice.

 

Glumac i manekenka inače žive u Rio de Janeiru, a na plaži su uočeni u trenutku kad je ona pokušavala snimiti fotografiju same sebe, nakon čega su zajedno provjeravali rezultate mobitelu. Nakon toga, glumac je ustao i bez pogovora snimio nekoliko njezinih fotografija. I to na koljenima.

vincent-tina-2

 

Inače, par je u vezi od 2016, a u braku od 2018. i ima dvogodišnju kćer Amazonie. Unatoč nagađanjima da njihova ljubav neće dugo potrajati, Cassel i Kunakey za sad funkcioniraju dobro.

vincent-tina-3

 

 

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još