foto/ čestitala dan zaljubljenih

Senidah objavila fotku sa razgolićenim dragim za Valentinovo, komentari samo pljušte...

Showbizz16.02.21, 11:29h

Senidah objavila fotku sa razgolićenim dragim za Valentinovo, komentari samo pljušte...
Senida i Stefan zajedno su od 2019. godine, a pjevačicini pratioci oduševljeni su komentarisali fotografiju i obasipali ih komplimentima. Njih dvoje su za manje od jednog dana uspjeli da prikupe skoro 50 hiljada lajkova

 

Pjevačica Senida Hajdarpašić Senidah je putem Instagrama čestitala Dan zaljubljenih svom izabraniku Stefanu, pa ovim povodom pokazala jednu od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija.

 

Senida i Stefan zajedno su od 2019. godine, a pjevačicini pratioci oduševljeni su komentarisali fotografiju i obasipali ih komplimentima. Njih dvoje su za manje od jednog dana uspjeli da prikupe skoro 50 hiljada lajkova:


Senidah i Stefan se poznaju od ranije. On je tokom ljetnje sezone radio kao član obezbjeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio uposlen i kao privatno obezbjeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namjere s njim. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

(Press, DEPO POTRTAL/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još