video/ 'Zovite ove izdajnike na čelu sa Vučićem'

Upao im gost bez scenarija: Kakav šou u Jutarnjem programu Pink TV, bivši pukovnik policije napravio haos u studiju

Mediji27.12.20, 14:03h

Upao im gost bez scenarija: Kakav šou u Jutarnjem programu Pink TV, bivši pukovnik policije napravio haos u studiju
Gospodin Nikić nije od onih koji nijemo klimaju glavom svemu što radi i govori predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pa je tako i došlo do problema u diskusiji

 

 

Pukovnik policije u penziji Slavko Nikić gostovao je, uz još nekoliko gostiju, u Jutarnjem programu TV PINK, no situacija je neočekivano izmakla kontroli voditelja pa se pred kamerama odvijao neplanirani šou program.


Naime, gospodin Nikić nije od onih koji nijemo klimaju glavom svemu što radi i govori predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pa je tako i došlo do problema u diskusiji.


Na društvenim mrežama su se odmah pojavile i opaske tipa "upao im gost bez scenarija", aludirajući na uvijek pomno izrežirane emisije na televiziji Pink, posebno kada se na bilo koji način dotiču vlasti u Srbiji.


Međutim, ko radi, taj i griješi, pa ponekad mora i da pođe po zlu...  


Drama je nastala nako reagiranja poslanika SNS-a Milovana Drecuna na Nikićevo prethodno izlaganje komentarom "ma pustite ove budalaštine", poslije čega je bivši policijski pukovnik napustio studio uz riječi:


- Nikad više nemojte da me zovete. Zovite ove izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem!


Vidno zbunjeni voditelji pokušali su da stišaju burnu atmosferu u studiju, no nije išlo...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još