VIDEO/ UZ NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Božićna pjesma za djecu iz laboratorije Mimika Music School

Mediji25.12.20, 09:43h

Božićna pjesma za djecu iz laboratorije Mimika Music School
U snimanju dva novogodišnja projekta učestovalo je više od pedeset učesnika. Za oba projekta audio i video produkciju potpisuje Eldar Muhić, dok je art direktor Mirela Jusić Dreković

 

Nakon samo mjesec dana, kada su 25.11.2020.g. uradili aranžman i spot za pjesmu „Zemljo moja“  Mimika Music School ponovo objavljaju spot ali ovaj put za svoju prvu autorku dječiju pjesmu „Enjina poruka“. Tekst za pjesmu je uzet iz zbirke pjesama Maskenbal u šumi pjesnikinje Nasihe Kapidžić Hadžić, muziku je pisao prof. Moamer Balihodžić, audio i video produkciju potpisuje Eldar Muhić, dok je art direktor cijelog projekta  direktorica i osnivačica Mimika Music School prof. Mirela Jusić Dreković.

 

Premijera spota će biti objavljana na dan Božića 25.12.2020.g. u jutarnjem programu O kanala, Sunčano jutro u 9 :30h. 

 


Mimika Music School je pripremila i Novogodišnji Mimika Show sačinjem od pjesme na našem jeziku, plesa i recitala za djecu i omladinu. 2021 godinu možete početi uz show koji će biti emitovan 01.01.2021. sa početkom u 08:40h na O kanalu. Novogodišnji Mimika show je specijalan i jedinstven program, obojen mladošću najtalentovanije djece u Bosni i Hercegovini iz oblasti muzičke, baletne i likovne umjetnosti. Cilj ovog programa je uz tv ekrane okupiti porodicu, te gledanjem ovog tv show-a potaknuti interes za muzikom, baletom i umjetnošću općenito. Cijeli program, kao i spotovi pjesama će biti objavljeni na youtube kanalu Mimika Music School. 


 U snimanju oba novogodišnja projekta učestovalo je više od pedeset učesnika. Za oba projekta audio i video produkciju potpisuje Eldar Muhić, dok je art direktor Mirela Jusić Dreković. 

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!