slavi se 10. rođendan

Tri dana super popusta u Alta Shopping Centru Sarajevo, a nakon toga izvlačenje dobitnika glavne nagrade

Biznis Klub17.12.20, 13:13h

Tri dana super popusta u Alta Shopping Centru Sarajevo, a nakon toga izvlačenje dobitnika glavne nagrade
Ove godine praznici u Alta Shopping Centru počinju ranije. Super zabava, popusti i nagrade čekaju vas na pravom mjestu

 

 


Alta Shopping Centar Sarajevo ove godine slavi deset godina.


Centar je otvoren 17.12.2010. godine, na površini od 24.000 m2, veoma atraktivnog enterijera i skladnog eksterijera, sa 200 parking mjesta u troetažnoj garaži, a predstavljao je najveću direktnu američku investiciju u BiH. Namjena ovog shopping centra nije bila samo ponuda poznatih svjetskih modnih brendova, nego i poslovna, obzirom na atraktivnu lokaciju na Marijin Dvoru, gdje se nalaze i poslovne zgrade UNITIC.


Godine 2017. kompanija Bingo d.o.o. Tuzla je kupila kompaniju Victor Retail I, u čijem je vlasništvu Alta. Od tada do danas, Bingo je unaprijedio poslovanje promijenivši određeni sadržaj u Centru, te usprkos velikom broju shopping centara u Sarajevu, Alta je i dalje „živahan“ i atraktivan centar.


Iako epidemiološka situacija nije pogodna za organizovanje proslave rođendana kakvu ovaj jubilej zaslužuje, Uprava centra je pripremila nagradnu igru u kojoj su od 19.11. mogli učestvovati svi posjetiocu Alte koji ostvare kupovinu u iznosu od 50 KM u bilo kojoj trgovini. Kako bi na prigodan način obilježili rođendan, organizirat će i tri dana sa super popustima od 18. do 20. decembra, a 19.12. će biti organizovano izvlačenje dobitnika glavne nagrade.


U shoppingu će posjetioce zabaviti i DJ koji će se pobrinuti za pozitivnu atmosferu.

 
Rođendan ne može proći bez slastica, tako da će svi posjetioci centra probati i rođendansku tortu.

 
„Ne brinite, Alta Shopping Centar pazi na vas i pakuje svaki komad posebno. Zdravlje je najvažnije. Zbog toga, sve mjere predostrožnosti se realiziraju u centru svakodnevno. Dajte i vi svoj doprinos tako što ćete kupovati, slaviti i uživati u shoppingu odgovorno. Držite razmak, nosite masku i dezinficirajte ruke.“, poručuju iz Alte.


Ove godine praznici u Alta Shopping Centru počinju ranije. Super zabava, popusti i nagrade čekaju vas na pravom mjestu.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!