stižu popusti

Akcija 'Pozitivan na knjigu? Testiraj se u Buybooku!' od 15. do 24. decembra

Kultura11.12.20, 18:58h

Akcija 'Pozitivan na knjigu? Testiraj se u Buybooku!' od 15. do 24. decembra
Akcija će biti održana u sarajevskoj i tuzlanskoj knjižari Buybook uz pridržavanje svih epidemioloških mjera,najavili su iz izdavačke kuće Buybook iz poruku da spremaju još iznenađenja za decembar

 

Izdavačka  kuća Buybook će od 15. do 24. decembra organizovati akciju pod nazivom "Pozitivan na knjigu? Testiraj se u Buybooku!"

 

Na akciji će biti ponuđeni naslovi s popustom od 20 posto više od 20 izdavača iz Hrvatske i Srbije – Školska knjiga, Planetopija, Profil, Hena com, Ibis grafika, VBZ, Sandorf, Poetika, Fokus na hit, Ljevak, Fraktura, Laguna, Vulkan, Booka, Plato, Clio, Štrik, Lom, Partizanska knjiga, Akademska knjiga, Službeni glasnik...

 

Akcija će biti održana u sarajevskoj  i tuzlanskoj  knjižari Buybook uz pridržavanje svih epidemioloških mjera,najavili su iz izdavačke kuće Buybook iz poruku da spremaju još iznenađenja za decembar.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!