IZ UDOBNOSTI SVOGA DOMA

Nove usluge u Raiffeisen banci - sve gotovo u samo dva koraka: Online apliciranje za štednju, a povoljnija kamata

Biznis Klub07.09.20, 12:25h

Nove usluge u Raiffeisen banci - sve gotovo u samo dva koraka: Online apliciranje za štednju, a povoljnija kamata
Sveobuhvatnija paleta proizvoda i usluga Raiffeisen banke za koje je moguće podnijeti online zahtjev... Povoljnija kamatna stopa uz online apliciranje za štednju

 

 

 – Digitalizacija i tržišni trendovi kreiraju potrebu za jednostavnijim i bržim bankarstvom, a tome svakako doprinosi i aktuelna situacija koja je utjecala na promjene navika i očekivanja klijenata. Mi kao banka nastojimo u svakom trenutku dati adekvatan odgovor na okolnosti s kojima se suočavamo i olakšati klijentima poslovanje s nama. Stoga nam je zadovoljstvo što sada naši klijenti mogu iz udobnosti vlastitog doma, na jednostavan način, podnijeti svoj zahtjev za štednju putem naše web stranice -  izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao:

 

- Dodatna pogodnost za sve nove klijente koji do kraja oktobra apliciraju online za standardno oročeni depozit u KM valuti je povoljnija kamatna stopa.

 

Za nove klijente koji apliciraju online kamatna stopa za oročeni depozit u KM valuti je 1,2% (EKS 1,21%) na iznos depozita od 2.000 KM uz rok oročenja 24 mjeseca. Online apliciranje za štednju realizuje se u dva jednostavna koraka te uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom potpisivanja ugovora. Pitanja na prvom koraku klijentu pomažu da na brži i lakši način odabere model štednje. Na drugom koraku klijent unosi svoje osnovne podatke, te bira poslovnicu i termin sastanka za potpisivanje ugovorne dokumentacije. Online zahtjev za Raiffeisen štednju klijenti mogu pronaći na: https://raiffeisenbank.ba/formular/online-apliciranje-za-stednju

 

Klijentima je omogućen i online proces podnošenja zahtjeva za nenamjenske kredite, kao i za kreditnu ili debitnu karticu uz Paket usluga. Više o pogodnostima koje klijenti ostvaruju apliciranjem za ove usluge dostupno je na web stranici banke: https://raiffeisenbank.ba/online-apliciranje.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!