VIDEO/ OBJAVILI ALBUM 'ŠARENO'

Veseli Bosanci iz 'Camino Verde' postaju muzička atrakcija u Hrvatskoj

Showbizz09.06.20, 23:05h

Veseli Bosanci iz 'Camino Verde' postaju muzička atrakcija u Hrvatskoj
Najnoviji album “šARENO” ima 16 pjesama i vidljiv je spoj etno i rock glazbe koji je publika u regiji odlično prihvatila. Nakon albuma, kreću i nastupi po Hrvatskoj

 

Sve veća  glazbena atrakcija u regiji koja je postala traženija od mnogih poznatih bendova dolazi, piše zagrebački 'Nacional', iz Bihaća i dobila je ime po svjetski poznatoj pjesmi ”Camino Verde” Gipsy Kingsa. Radi se dakle o istoimenoj grupi koja na sceni djeluje od 90-ih, ali mlada publika sve im se više okreće upravo sada. Iza sebe imaju osam studijskih albuma, jedan live album.

 

 

Zovu ih klupskom atrakcijom, iza njih je mnoštvo koncerata ali evenata na koje su rado pozivani. ”Camino Verde” objavio je novi album ”šARENO” koji je sve popularniji i u Hrvatskoj. Ono što ih izdvaja od drugih izvođača, Camino Verde svira apsolutno sve žanrove svijeta, odnosno sve što im je “srcu drago”. Tako se u njihovoj izvedbi mogu čuti najpopularniji hitovi Olivera Dragojevića, Kemala Montena, Zdravka Čolića i mnogi drugi strani hitovi.

 

“U vrijeme kad smo napravili bend, oko nas su punkeri svirali punk, rockeri – rock, narodnjaci – folk i tako sve u krug. Mi smo se dogovorili da sviramo sve pjesme svijeta, i doslovno su moji prijatelji svirali u punk, rock, jazz i folk bendovima. Ja sam imao ideju da sviramo sve pjesme koje volimo. Tako da je bilo strašno interesantno gledati publiku kako reagira kad odsviram nešto od Princa, ili Billy Idol-a, i onda udarimo nešto od Muharema Serbezovskog. Normalno da smo svi morali dobro svirati, jer su nam prvi susjedi bili, “raja” iz grupa poput Bijelog Dugmeta, i Divljih Jagoda, tako da savjeta i škole nikad nije nedostajalo”, rekli su članovi benda.

 

Najnoviji album “šARENO” ima 16 pjesama i vidljiv je taj spoj etno i rock glazbe koju je publika u regiji odlično prihvatila.


Uskoro pripremaju nastupe i po Hrvatskoj, a saznajemo kako obožavatelji  jedva čekaju njihove nastupe za koje se već sada traži karta više.

 

(Nacional/DEPO Portal/ak)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!