Emotivno pismo otkrilo

Zakopali ratne sjekire: William i Harry zbog majke zaboravili nesporazume

Showbizz16.05.20, 17:44h

Zakopali ratne sjekire: William i Harry zbog majke zaboravili nesporazume
Nakon trzavica u odnosu, čini se da je karantena utjecala na odnos poznate braće. Princ William je bio slobodan u pismu spomenuti i brata, a taj čin mnoge je neobično razveselio, jer to znači da su opet u svemu zajedno....

 

 

Princ William i princ Harry već se mjesecima bore protiv glasina kako je njihov odnos ozbiljno narušen. Prije nego što je odstupio kao član kraljevske obitelji, Harry je govorio o njihovoj vezi tijekom intervjua za dokumentarni film "Harry & Meghan: Afričko putovanje", osvrćući se na špekulacije rekavši: 'Mi smo braća. Uvijek ćemo biti braća. Trenutno smo na različitim stazama, ali ja ću uvijek biti tu za njega, jer znam da će uvijek biti tu zbog mene. Ne vidimo se toliko često kao nekada, ali ja ga volim. I treba znati da i kao braća imate dobre i loše dane", rekao je Harry, prenosi Gloria.hr.

 

Nakon što su mjesecima odvojeni tisućama kilometara, slavna braća ponovno javno istupaju. William je napisao otvoreno pismo za fondaciju koja nosi naziv po njihovoj pokojnoj majci. Emotivno pismo otkrilo je da su braća ujedinjeni u davanju podrške za nagradu koja im toliko znači.

 

ITV je povodom 20 godina tragične smrti napravio intimni dokumentarac o njezinom životu. U projektu su sudjelovali prinčevi William i Harry koji su po prvi puta podijelili neka intimna sjećanja koja ih vežu uz majku.

 

Govoreći o tome koliko su se on i brat povezali kroz iskustvo gubitka majke, princ William je objasnio: "Bilo je vrlo lako pobjeći od toga i izbjegavati tu činjenicu cijelo vrijeme. Čak niti Harry i ja nismo o tome razgovarali svih ovih godina, barem ne dovoljno.", a s tim se u dokumentarcu složio i Harry te nadodao: "Uvijek sam mislio čemu spominjati prošlost i ono što će te na kraju samo rastužiti. Ne možeš to promijeniti i ne možeš ju vratiti. A kada kreneš o tome razmišljati možete te samo učiniti depresivnim. William bi mi uvijek govorio kako trebam sjesti i suočiti se s tim."

 

Odnos kraljevske braće uvijek je bio poseban, a o tome najbolje govori kako je William čestitao Harryju što je postao otac prošle godine kad su analizirali svaki njihov korak...

 

- Drago mi je što napokon mogu poželjeti dobrodošlicu Harryju u društvo neispavanih - s velikim je osmijehom poručio William i tako dao do znanja da, čak i ako su postojale trzavice, da je odnos između njega i Harryja neraskidiv.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!