poslala jasnu poruku fanovima

Neće više da šuti: Supruga joj nazivaju 'pećinskim čovjekom', ali Seka Aleksić žestoko ga brani na Instagramu

Showbizz09.05.20, 14:01h

Neće više da šuti: Supruga joj nazivaju 'pećinskim čovjekom', ali Seka Aleksić žestoko ga brani na Instagramu
Pjevačica se često nalazi na meti pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži, jer im se ne dopada Veljkov izgled, čak su ga nedavno nazvali i “pećinski čovjek”


Seka Aleksić redovno na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, na kojima često pozira sa svojim suprugom Veljkom.

 

Pjevačica se često nalazi na meti pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži, jer im se ne dopada Veljkov izgled, čak su ga nedavno nazvali i “pećinski čovjek”.

 

Upravo iz tog razloga, pjevačica se oglasila na svom Instagram profilu, te podijelila selfi sa svojim suprugom, a u opisu fotografije je poslala poruku:

 

– Moj voljeni! Meni najljepši, najbolji i jedini! P.S. zamoliću sve primitivne komentare na račun izgleda mog supruga da zadržite za sebe ili jednostavno prestanete da pratite moj profil. Život će vam biti ljepši – napisala je Seka u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži.

 

seka-aleksic-veljko

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!