ko bi rekao?

Život mu se okrenuo naglavačke: Princ Harry priznao za čime najviše žali otkako je napustio kraljevsku porodicu

Showbizz30.04.20, 20:38h

Život mu se okrenuo naglavačke: Princ Harry priznao za čime najviše žali otkako je napustio kraljevsku porodicu
Princ je krajem marta službeno napustio sve kraljevske dužnosti koje je imao kao unuk kraljice Elizabethe i sin princa od Walesa te se sa suprugom Meghan i 11-mjesečnim sinom Archiejem preselio prvo u Kanadu, a zatim u SAD

 

Princ Harry navodno se požalio prijateljima da mu se život okrenuo naglavačke otkako je napustio kraljevske dužnosti i preselio se u SAD. 

 

Princ je krajem marta službeno napustio sve kraljevske dužnosti koje je imao kao unuk kraljice Elizabethe i sin princa od Walesa te se sa suprugom Meghan i 11-mjesečnim sinom Archiejem preselio prvo u Kanadu, a zatim u SAD.

 

Harryju, kako tvrde njegovi bliski prijatelji, najviše nedostaje vojska. Kraljica je Harryja oslobodila svih kraljevskih, ali i vojnih dužnosti koje je godinama obavljao.

 

– Harryju nedostaju vojne obaveze. Kaže da se osjećao puno sigurnije dok je bio u vojsci. – rekao je neimenovani izvor za britanski “Daily Mail”.

 

Princ Harry u vojsci je kapetan Wales, a ima i još nekoliko činova. Dva puta je bio u mirovnim misijama u Afganistanu. 

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još