MUZIČKO-HUMANITARNA AKCIJA U SUSJEDSTVU

Alen Nižetić najavljuje sing 'Nisi sam' za pomoć ugroženim nakon potresa u Zagrebu

Showbizz26.04.20, 11:57h

Alen Nižetić najavljuje sing 'Nisi sam' za pomoć ugroženim nakon potresa u Zagrebu
Čitava muzička akcija je istovremeno humanitarna akcija čiji je cilj pomoć Udrugi „Alfe“, koja se brine o obiteljima i najbližima pripadnika nekadašnje pripadnika domovinskog rata, a koji su nastradali tokom potresa u Zagrebu

 

Hrvatska muzička zvijezda Alen Nižetić sprema novi singl koje nastaje kao reakcija na epidemiju koronavirusom, ali i nedavni potres u Zagrebu i Hrvatskoj.


Pjesma „Nisi sam“ uskoro će biti gotova, uz prateći video spot. Zasad se zna da se trenutno užurbano radi pjesmi i aranžmanu, te da je angažirana dosta velika autorska ekipa. 

 

Tekstopisac je Krešimir Martin Butković,  muziku je napisao Goran Topolovac, dok čitav aranžman radi Nikša Bratoš.

 

niksa-bratos1


Čitava ova muzička akcija je istovremeno i humanitarna akcija čiji je cilj pomoć Udrugi „Alfe“, koja se brine o obiteljima i najbližima pripadnika nekadašnje čuvene postrojbe koja je odigrale veliku ulogu u domovinskom ratu. Danas su obitelji mnogih od njih socijalno ugroženi, naročito nakon nedavno potresa koji je napravio velike štete stambenim prostorima u Zagrebu.


Jedan takav slučaj je i pokrenuo akciju „Nisi sam“. Tako je u Zagrebu nastradao dom obitelj Šušković, koja je praktično ostala bez doma nad glavom, posla i dvoje djece.


Muzički DJ i izvršna producentica projekta Carmen Borošić o tome kaže:


„To jeste krenulo nakon potresa i potrebe da se „Alfe“ pomogne i da se  organizira pomoć njihovim najugroženijim pripadnicima i obiteljima. Sada imamo sjajnu pjesmu i želimo čim prije da je plasiramo u javnost. Svi prihodi koji se ostvare kroz ovu akciju idu u humanitarne svrhe za „Alfe“.  Istovremeno, hoćemo da pokažemo koliko solidarnost i ljudska humanost je potrebna u ovim vremenima.

 

carmen-borosic

 

Izlazak pjesme se očekuje vrlo brzo i  tada, najavljuju organizatori,  kreće i zvanično ova muzičko-humitarna akcija.

 

(DEPO Portal/ak)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!