USKORO U SARAJEVU

Otvaranje mega tržnog centra Binga i kino multipleksa Cinestar

Biznis Klub24.04.20, 09:34h

 Otvaranje mega tržnog centra Binga i  kino  multipleksa Cinestar
Načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić najavio skori završetak radova i otvaranje jednog od najvećih tržnih centra na Balkanu

 

Jedan od najvećih trgovačkih centara u BiH i regiji uskoro će krasiti opčinu Novi Grad, ponosno je objavio na svome FB profilu načelnik Efendić. I dodao:


 - Znam da su česti komentari zašto tržni centri, trebaju nam fabrike, ali znam i da su ovakvi centri uvijek puni i da nije tako firme ih ne bi ni gradile ulažući u ovom slučaju više od 50 miliona KM. S druge strane ljudi se baš i ne otimaju da rade u fabrikama. 

 

Trenutno ih imamo u izgradnji na drugom kraju općine u Rajlovcu, a radi se o fabrikama dijelova za njemačku autoindustriju. 

 

bingo-alipasino-polje

 

Iskreno se nadam da će ubrzo biti nastavljen razvoj i izgradnja u svim oblastima od proizvodnje preko infrastrukture do trgovine jer je sve to neraskidivo povezano jedno s drugim.

 

- Kako izgleda bez svega toga nažalost moglo se vidjeti u proteklih mjesec - dva, kod nas a i u svijetu - napisao je Efendić.

 

(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!