FOTO/ Poznata pjevačica izazvala cunami

Prorezi do struka, dekolte do pupka: Svi pričaju o minijaturnoj haljini bh. seks bombe

Showbizz04.03.20, 14:38h

Prorezi do struka, dekolte do pupka: Svi pričaju o minijaturnoj haljini bh. seks bombe
Jednom fotografijom odmah se pohvalila na društvenim mrežama, a u manje od 24 sata skupila je više od tri hiljade lajkova

Bosanskohercegovačka folk pjevačica Selma Bajrami (39) pojavila se u Banjoj luci na dodjeli Oscara popularnosti. Iako su se na ovom događaja okupile brojne zvijezde, Selma je privukla najviše pozornosti zahvaljujući provokativnom stajlingu o kojem svi pričaju.

 

selma-bajrami

 

Vlasnica hita 'Kakvo tijelo Selma ima', odlučila se za srebrenu haljinu s visokim prorezom do struka, a duboki dekolte dodatno je naglasio njene bujne grudi.

 

Jednom fotografijom odmah se pohvalila na društvenim mrežama, a u manje od 24 sata skupila je više od tri hiljade lajkova. Među brojnim kolegama oglasio se i muzičar Željko Samardžić (64).

 

selma-bajrami

 

- Čestitam od srca, draga Selma - napisao je pjevač, a brojni fanovi komentirali su kako pjevačica izgleda kao prava seks bomba.

 


(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*************************************************

Gledaj bonus video... DEPO TV!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još