FOTO/ Šuška se, šuška

Jesu li u vezi? Sarajevsku studenticu i jednu od najljepših Hrvatica ljubi ovaj bh. glumac

Showbizz03.01.20, 12:11h

Jesu li u vezi? Sarajevsku studenticu i jednu od najljepših Hrvatica ljubi ovaj bh. glumac
Tara Thaller je hrvatska glumica koja je veliku popularnost stekla ulogom u prvoj hrvatskoj HBO seriji "Uspjeh" u režiji bh. reditelja Danisa Tanovića

 

Tara Thaller iznenadila je pratitelje na Instagramu kad je objavila fotografiju na kojoj je ljubi mladi kolega iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Visokog, Faris Pinjo.

 

"Danas ne moram raditi ništa osim smijati se", napisala je mlada glumica i najljepša Hrvatica u 2019. godini po izboru čitatelja portala Index.

 

tara-thaller-faris-pinjo

 

Fotografija je nastala u Fužinama, a na njoj mladi glumac i pjevač čvrsto grli Taru i ljubi je u čelo.

 

tara-thaller

 

Inače, Faris je Hrvatima poznat iz 2015. godine po nastupu u regionalnom talent showu X Factor Adria. Tonči Huljić ga je tad svrstao u grupu 9 Control u sklopu koje je nastavio takmičenje. Faris danas ima 22 godine te studira na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, koju je ove godine upisala i Tara.

 

Tara Thaller je hrvatska glumica koja je veliku popularnost stekla ulogom u prvoj hrvatskoj HBO seriji "Uspjeh" u režiji bh. reditelja Danisa Tanovića, a koja je nedavno preselila u bh. prijestolnicu kako bi studirala glumu.

 

 

VEZANI TEKST: Atraktivna hrvatska glumica seli u Sarajevo: Traži stan, ne zna gdje joj je glava... Ćevape neće jesti, jer...

 

(Index.hr, DEPOPORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!