glumačka diva prošla neviđenu dramu

Šokantno: Meryl Streep tukli do besvijesti - Pravila sam se da sam mrtva!

Showbizz19.12.19, 13:55h

Šokantno: Meryl Streep tukli do besvijesti - Pravila sam se da sam mrtva!
Tu, međutim, nije bio kraj užasnim događajima. Jedne večeri je bila u društvu dobre prijateljice, koja je svima dobro poznata

 

Meryl Streep dugo je s osmijehom skrivala tugu koju nosi sa sobom, tek je prije nekoliko godina odlučila progovoriti o patnjama koje je preživjela. dugo je s osmijehom skrivala tugu koju nosi sa sobom, tek je prije nekoliko godina odlučila progovoriti o patnjama koje je preživjela.

 
Život joj nije bilo nimalo lak. Dvaput je napadnuta, a jednom su je kriminalci toliko tukli da se ona pravila da je mrtva kako bi prestali.

 

 Jednom sam napadnuta na ulicama Njujorka. Pravila sam se da sam mrtva kako bi prestali da me tuku. Bilo je to kao da gledam svoje tijelo da pada s visine od 20 metara –  ispričala je jednom prilikom Meril, koja se, nakon napada tokom kojeg je bila na ivici smrti, jedva oporavila.


Tu, međutim, nije bio kraj užasnim događajima. Jedne večeri je bila u društvu dobre prijateljice, koja je svima dobro poznata.

 

 Meni blisku osobu su napadali i tukli. Tada sam poludjela i počela sam da udaram napadača. Sa mnom je bila i Šer. Otjerale smo napadača, to je bilo čudo – rekla je Meryl na dodjeli nagrada za istraživačko novinarstvo.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!