LAKŠE I JEDNOSTAVNIJE POSLOVANJE

Priznanje magazina 'The Banker': Raiffeisen banka ponovo proglašena bankom godine u Bosni i Hercegovini

Biznis Klub03.12.19, 14:35h

Priznanje magazina 'The Banker': Raiffeisen banka ponovo proglašena bankom godine u Bosni i Hercegovini
- Ovo priznanje je rezultat zajedničkog, predanog i posvećenog rada svih članova tima Banke i predstavlja pravi poticaj da nastavimo unapređivati kako bismo klijentima pružili dodatnu vrijednost pri korištenju naših usluga - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke

 

 


- Sa zadovoljstvom smo preuzeli nagradu koja dodatno naglašava naš razvoj i dostignuća u posljednjih dvanaest mjeseci te smo iznimno ponosni na priznanje magazina The Banker za „Najbolju banku u BiH u 2019. godini“. Ostvarili smo dobre rezultate razvijajući nove proizvode i usluge te prateći tehnološki napredak. Djelujući u skladu s našom misijom nastojali smo pretvoriti inovacije u vrhunsko korisničko iskustvo, te osigurati klijentima lakše i jednostavnije poslovanje s Bankom. Ovo priznanje je rezultat zajedničkog, predanog i posvećenog rada svih članova tima Banke i predstavlja pravi poticaj da nastavimo unapređivati kako bismo klijentima pružili dodatnu vrijednost pri korištenju naših usluga - izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.


Na dodjeli priznanja koja je održana krajem 2019. godine Raiffeisen Bank International AG (RBI) je po dvanaesti put primila nagradu „Banka godine u Srednjoj i Istočnoj Evropi" od časopisa Financial Times-a „The Banker”.  


- Ove nagrade vidim kao potvrdu našeg fokusa na korisničko iskustvo klijenta, posebno kada je riječ o digitalizaciji - izjavio je Johann Strobl, generalni direktor RBI-a.


Pored Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini i mrežne banke RBI u Bugarskoj i Ukrajini su proglašene „Bankom 2019. godine“ na njihovim tržištima.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!