FOTO/ Nevolje u jednom od najidiličnijh brakova u Hollywoodu

Justin Timberlake uhvaćen s drugom? Sedmogodišnji brak s Jessicom Biel u krizi, izmjenjivao nježnosti s kolegicom

Showbizz26.11.19, 09:55h

Justin Timberlake uhvaćen s drugom? Sedmogodišnji brak s Jessicom Biel u krizi, izmjenjivao nježnosti s kolegicom
Vatru je dodatno potpirila činjenica da Justin na ruci nije imao vjenčani prsten


Sedmogodišnji brak Jessice Biel i Justina Timberlakea, o kojem se pričalo kao jednom od najidiličnijh odnosa u holivudskoj filmskoj industriji, mogao bi se naći na kušnji.

 

Naime, tabloid The Sun objavio je fotografije i video iz koji je vidljivo da se 38-godišnji glumac i pjevač vrlo prisno druži s kolegicom iz filma “Palmer” Alishom Wainwright, koji upravo snimaju u New Orleansu.

 

alisha-wainwright-justin-timberlake

 

U članku se navodi da su kolege sa seta izašle u provod, a uhvaćeni su na piću tokom kojeg je 30-godišnja Wainwright prisno stavila ruku na Timberlakeovo koljeno, a potom ju je on uhvatio za ruku.

 

Iz snimke se vidi da je glumac i prilično popio, a The Sun je svojim naslovom jasno insinuirao što bi druženje dvoje glumaca moglo značiti.

 

Vatru je dodatno potpirila činjenica da Justin na ruci nije imao vjenčani prsten.

 

Šta god bila istina, 37-godišnjoj Biel sigurno nije lako čitati napise u kojima se dovodi u sumnju vjernost njenog supruga s kojim ima četverogodišnjeg sina Silasa, no niko se službeno se još nije očitovao o tim navodima.

 

Ostale fotografije možete pogledati ovdje.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!