raskinula s danijelom

Ana Sević više od dvije godine nije na sceni, a sada je otkrila od čega će živjeti

Showbizz03.11.19, 11:54h

Ana Sević više od dvije godine nije na sceni, a sada je otkrila od čega će živjeti
-Dobro ste čuli. To je nešto što je odavno trebalo da se desi, ali neke stvari nisu zavisile od mene. Sada će konačno doći na red ono što najviše volim – rekla je Ana Sević ovim povodom


Ana Sević poslije duže pauze ponovo počinje da nastupa, te će njen osnovni poziv, a to je pjevanje, ponovo biti posao od kojeg će živjeti.

 

Pjevačica je raskinula sa Danijelom, a dobro se osjeća i spremna je da krene u nove radne pobjede.

 

-Odluku o raskidu nisu donijeli preko noći, na to su oboje bili spremni, te se sa novim okolnostima dobro nose oboje. Ani je svakako prioritet u životu kćerka Lorena i njena sreća, te i da hoće da tuguje ne smije zbog nje. S obzirom na to da više nema emotivnog partnera, riješila je da se u potpunosti posveti kako kćerki, tako i sebi i svom profesionalnom životu. Iako je prethodnih godina radila u “Grandu” kao voditeljica, izvor zarade u narednom periodu biće joj pjevanje, ono što je njen osnovni poziv – kaže izvor i dodaje:

 

-Ana je isplanirala da se u što u kraćem vremenskom roku vrati na muzičku scenu. Spremila je dvije nove pjesme, trenutno radi na njihovim ekranizacijama i vrlo brzo će ih predstaviti publici, ali to nije sve. Ana će nakon dvije i po godine pauze ponovo početi da se druži sa publikom. Dugo nije nastupala i baš se uželjela tog uživo kontakta sa publikom. Osim što vrijedno radi na novim pjesmama i spotovima, Ana se bavi i svojim izgledom. Riješila je da izgled za povratak na scenu dovede do perfekcije, te naporno vježba i pazi kako se hrani – kaže izvor.

 

Ana je potvrdila da će se vratiti na scenu, kao da je to trebalo odavno da se desi.

 

-Dobro ste čuli. To je nešto što je odavno trebalo da se desi, ali neke stvari nisu zavisile od mene. Sada će konačno doći na red ono što najviše volim – rekla je Ana Sević ovim povodom.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još