Holivudski glumac se opušta

Kevin Spacey uživa u Beogradu: U Srbiju nije došao zbog glume, već zbog nečeg malog, tečnog i jednostavnog

Showbizz09.10.19, 12:30h

Kevin Spacey uživa u Beogradu: U Srbiju nije došao zbog glume, već zbog nečeg malog, tečnog i jednostavnog
Nakon što je rezervisao najveći apartman, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu

 

Slavni holivudski glumac Kevin Spacey prije tri dana je došao u Beograd, a razlog je pomalo neobičan. Iako su mnogi mislili da u Srbiji snima tajni projekat, kako saznaje Blic, Kevin Spacey je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

 

Kako “Blic” saznaje, Kevin Spacey u Srbiji nema poslovni angažman, već je došao kada je na prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

 

Ekipa Blica uslikala je glumca zajedno sa menadžerom Evanom Lowensteinom, koji mu sve vrijeme pravi društvo, ali on nije želio da daje izjave.

 

- Ne, ne, ne želim ništa da govorim - rekao je glumac prije nego što je ušao u lift.

 

Njegov menadžer je samo kratko poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spacey neće davati izjave. Ipak, ono što je nevjerovatno u cijeloj priči o njegovom dolasku jeste razlog.

 

- Prije dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svijetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio je da svrati u Srbiju i lično se uvjeri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sljedeću destinaciju otputovati - kaže izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

 

- Nakon što je rezervisao najveći apartman, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvijezda koje sa sobom vode obezbjeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

 

Kako se saznaje, nakon što je posjetio Narodno pozorište, Kevin se sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored rijeke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka, ponovo se upustio u upoznavanje Beograda.

 

- Kevin Spacey će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gdje ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lijepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sljedeći put na duže vrijeme - dodaje izvor.

 

Podsećanja radi, on je prvi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave “San letnje noći”. Srpski glumci su bili oduševljeni i za “Blic” ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći.

 

Holivudska zvijezda posjetila je u Beogradu i nekoliko galerija i izložbi u centru grada.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!